veelgestelde vragen

Wat als ik me mijn dromen niet herinner?

Je mag op beide oren slapen … je bent niet de enige. Maar je kunt het wel leren. Samen gaan we naar het gevoel terug vlak nadat je opstaat. Ben je blij of angstig? Van zodra je start met het noteren van deze gevoelens, keren er flarden terug. Zo gaan we systematisch verder tot je je diepste dromen herinnert.

Werk je met embryonic movement en wat is dat nu juist?

Embryonic movement is zoals de term doet vermoeden een techniek die ons terugbrengt naar de houding die we aannamen tijdens onze embryofase. Ik laat je eenvoudige oefeningen doen en trigger tegelijk je intrinsieke geheugen.

Kunnen we ook als koppel bij jou terecht?

Ja dat kan. Op dit ogenblik werken we vooral met vrouwen maar ook mannen en koppels zijn welkom. We werken volop aan het finetunen aan ons koppeltraject. Hou er wel rekening mee dat we alleen koppels verwelkomen die een (h)echt team vormen, lovers die zich goed voelen bij mekaar. Met als doel nog meer diepgang te geven aan hun relatie.

Hoe verloopt een jaartraject concreet?

We werken vooral rond bewust connecteren. Vooraf krijg je een vragenlijst toegestuurd. Zo leer ik jou en je specifieke verwachtingen beter kennen. Zelfs tijdens de groepsessies worden er individuele accenten gelegd. De sessies gaan door bij mij thuis. Achteraan heb ik een mooie ruimte, een plek waar je je direct thuisvoelt en een comfortabel gevoel ervaart. Klik hier voor meer informatie over ons jaartraject.

Met welke organisaties of bedrijven werk je vooral?

Dat zijn in de eerste plaats mensgerichte organisaties of bedrijven. Ondernemingen die aandacht hebben voor het welzijn van hun medewerkers. We zetten hierbij vooral in op stressarme werkomgevingen wat automatisch leidt tot minder burnouts. Verder focussen we op beter communiceren, efficiënter samenwerken en conflictbeheersing. Op dit ogenblik begeleid ik bijvoorbeeld de Liberale Mutualiteiten.

Wat is de meest genoemde reden waarom mensen bij jou komen?

Meestal gaan mensen in therapie omdat ze mentaal vastzitten. Ze beseffen dat ze hun gedrag willen of moeten veranderen. Dat gaat van angstaanvallen, over een gebrek aan assertiviteit tot dwangmatige reflexen en tal van andere redenen. Bij een therapeut wordt hierover uren intensief gepraat, maar dat volstaat niet altijd. Ik ben ervan overtuigd dat om echte gedragsverandering te verkrijgen, je naast je geest ook met je lichaam (opnieuw) connectie moet maken.

Heb jij nog een vraag? Laat het me weten. Ik contacteer je binnenkort.